Wij helpen jouw agency met effectieve leadopvolging voor hogere conversieratio's

Snelle leadopvolging (binnen 1 uur) | Eenvoudige Integratie | Een echte USP voor je agency

Probeer nu gratis!

50%

Een project uitgelicht..

VG Media • Agency

Vito, eigenaar van agency VG Media, heeft ons ingeschakeld om de leads voortkomen uit het innovatieve concept “Slimme Jurist” op te volgen. We bellen de aangemelde leads na en plannen ze in voor een afspraak met een jurist in hun eigen omgeving.

Afgelopen maand bereikten we een contactratio van 80% en converteerden we 90% van alle gesprekken naar een vervolgafspraak met een jurist.

Een project uitgelicht..

Kopen aan de Costa

Niels heeft een agency én een makelaardij. Kopen aan de Costa helpt met de aankoop van een woning in het buitenland. Ze hadden reeds een afsprakentool die goed voor hen werkt. Tijdens de onboarding besloten we daarom deze tool te blijven gebruiken.

We volgen alle leads op die interesse tonen in het kopen van een buitenlandse woning, welke via Facebook binnenkomen, door ze direct na aanmelding na te bellen.

Een project uitgelicht..

Groendrecht

Groendrecht helpt klanten bij het verduurzamen van hun woningen. Leads kregen ze al binnen, maar het opvolgen van de leads hadden ze geen tijd voor. 

Alle leads die bij hun binnenkomen (zoals via Meta Ads) volgen wij direct op na aanmelding. Tijdens dit telefoontje kwalificeren we de leads en plannen de afspraak in de agenda van Groendrecht.

Wat klanten over ons zeggen

Ons call center helpt 50+ bedrijven met effectieve leadopvolging. Dit doen wij 12 uur per dag, 6 dagen in de week. Dit resulteert in hogere conversies en enorme tijdbesparing.