Snelle leadopvolging nodig?

Wij volgen jouw leads op zodat jouw marketing campagnes meer succes behalen.

Meer leads afspraken

Voor wie is dit bedoeld?

Onze dienst is speciaal ontworpen voor het MKB, van lokale ondernemers tot middelgrote bedrijven in alle sectoren. Het principe is helder: jij zorgt voor de leads, en wij verzorgen de opvolging. Een ideale oplossing voor elke onderneming!

Wat kunnen wij betekenen?

“Onze expertise in leadopvolging zorgt ervoor dat we in contact komen met gemiddeld 85% van alle leads, waardoor de conversie aanzienlijk wordt verhoogd en we ondernemers volledig ontzorgen.

Afhankelijk van de kwaliteit van de leads en jouw specifieke wensen, slagen we erin om voor 30 tot 50% van deze leads een afspraak in te plannen.

De alternatieven..

Onze leadopvolging methode is geoptimaliseerd. We nemen snel en vaak contact op (binnen 1 uur) en bellen ook in de avond en op zaterdag.

Stel je gaat het de klanten zelf doen..Β Uit onderzoek blijkt dat bedrijven gemiddeld 47 uur erover doen om contact op te nemen, en soms zelfs alleen maar via mailcontact. Dat is geen goed alternatief.

Denk je aan het opzetten van je eigen team voor leadopvolging? Overweeg dan de extra inspanningen: er moet iemand continu beschikbaar zijn om leads na te bellen, nieuwe medewerkers werven en managen, het opvolgingsproces voortdurend verbeteren en monitoren, en de nieuwste trends implementeren.

Wie zijn wij?

πŸ‘‹ Hallo! Ik ben Emiel Kant, oprichter van Leadcontact.nl, waar we met passie jouw leads nabellen – dat is de kern van ons bestaan!

Als contactpersoon, streef ik ernaar om je twee grote zorgen uit handen te nemen: voorkomen dat jij / jouw collega’s constant de telefoon moet checken voor nieuwe leads en uiteraard om de conversieratio in 1 klap te verhogen.

Ik kom uit Groningen en onze call agents werken op afstand door heel Nederland, wat ons in staat stelt om zeer concurrerende tarieven aan te bieden.

Met mijn achtergrond als (ex-)online marketeer, begrijp ik het cruciale belang van effectieve leadopvolging. Ik ben ooit begonnen om zelf de leads van mijn klanten na te bellen, wat mij in 2023 deed besluiten om de volledige transitie van marketingbureau naar call center te maken.

We zijn snel aan het groeien en lanceren regelmatig nieuwe functies, zoals een call center dashboard en WhatsApp-opvolging.

Ons ultieme doel is om alle leads gegarandeerd binnen 5 minuten terug te bellen. We zijn ambitieus en streven ernaar om de grootste in Nederland te worden op dit gebied.

Resultaat

Een project uitgelicht..

VG Media β€’ Agency

Bij VG Media zetten we ons in om alle leads die voortkomen uit het innovatieve concept “Slimme Jurist” op te volgen. We bellen de aangemelde leads na en plannen ze in voor een afspraak met een jurist in hun eigen omgeving.

Afgelopen maand bereikten we een contactratio van 80% en converteerden we 90% van alle gesprekken naar een vervolgafspraak met een jurist.

Een project uitgelicht..

Kopen aan de Costa

Niels Swinkels heeft een marketing agency “AccelEstate Marketing” en naast dat helpt hij met Kopen aan de Costa met de aankoop van een woning in het buitenland. Ze hadden reeds een afsprakentool die goed voor hen werkt. Tijdens de onboarding besloten we daarom deze tool te blijven gebruiken.

We volgen alle leads op die interesse tonen in het kopen van een buitenlandse woning, welke via Facebook binnenkomen, door ze direct na aanmelding na te bellen.

Een project uitgelicht..

Groendrecht

Groendrecht helpt klanten bij het verduurzamen van hun woningen. Ze verkopen airco’s, zonnepanelen, isolatie en meer. Leads kregen ze al binnen, maar het opvolgen van de leads hadden ze geen tijd voor.Β 

Alle leads die bij hun binnenkomen (de meeste komen binnen via Facebook, Solvari en Bobex) volgen wij direct op na aanmelding. Tijdens dit telefoontje kwalificeren we de leads en plannen de afspraak in de agenda van Groendrecht.

We worden voornamelijk ingezet om afspraken in te plannen!

In het kort..

Leadcontact is jouw partner als het gaat om effectieve leadopvolging.

Een Revolutie.

Laat jouw leads niet koud worden!

Met onze “No Lead, No Pay” kun je zonder risico onze dienst uitproberen.

Haal Het Maximale Uit Elke Lead:

90%

Ontvang meer informatie, zoals de prijs en werkwijze.