Welkom!

Emiel Kant • Eigenaar

Ons outbound callcenter biedt een persoonlijke aanpak om jouw klanten te benaderen, klanttevredenheid te verhogen en omzet te vergroten. Laat ons je helpen bij het maximaliseren van resultaten.

Het nieuwe werken

Gevestigd in Groningen met de meeste medewerkers wonend in de buurt, werken allemaal vanuit huis. Zo besparen we op de kosten en kunnen we daardoor een goedkoper alternatief aanbieden ten opzichte van de concurrent. We waarborgen kwaliteit doordat de projectmanager via software altijd kan meekijken en meeluisteren op de computer van de contactspecialist. Communicatie verloopt via een online omgeving en telefonie, wat zorgt voor korte lijnen en snelle, effectieve feedback.

Onze visie

Continu ontwikkelen we ons om nog hogere conversieratio’s voor onze klanten te behalen. We zetten kanalen in zoals WhatsApp en technologie zoals AI-gestuurde mails, maar we creëren ook sterke en langdurige vertrouwensbanden met onze klanten. Wij combineren geavanceerde technologie met een persoonlijke menselijke touch voor de beste resultaten.

Ons team

Emiel

Eigenaar

Sophie

Contactspecialist

Linda

Contactspecialist

Ilse

Contactspecialist

Niels

Contactspecialist

Mees

Contactspecialist

Meer omzet en inzichten realiseren? Neem contact op:

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Liever bellen? Bekijk onze contactpagina.