Partnerprogramma

Wij volgen de leads voor jouw klanten op zodat jouw campagnes meer succes behalen.

Meer leads afspraken voor jouw klanten

Voor wie is dit bedoeld?

Ons partnerprogramma richt zich op marketingbureaus, leadgeneratoren en alles daartussenin. Het concept is eenvoudig: jij verzorgt de leadgeneratie, wij nemen de opvolging voor onze rekening. De perfecte combinatie!

White Label Partnership

Ons meest gebruikelijke partnership is ons White Label Partnership. Hiermee kun je als partner onze service onder jouw eigen merknaam aan bieden. Dit programma is ideaal voor bedrijven die hun aanbod willen uitbreiden zonder de tijd en middelen te investeren in het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten. Profiteren van onze service terwijl je de controle behoudt over de klantrelaties en merkervaring. Als white label partner bepaal je zelf hoeveel je per klant gaat verdienen.

Wat kunnen wij betekenen?

Door onze gerichte leadopvolging hebben we gemiddeld met 85% van de leads contact, verhogen we daardoor de conversie en ontzorgen we daarmee klanten.

Met deze leads plannen we gemiddeld 30-50% een afspraak, afhankelijk van leadkwaliteit en klantwens.

De alternatieven..

Onze leadopvolging methode is geoptimaliseerd. We nemen snel en vaak contact op (binnen 1 uur) en bellen ook in de avond en op zaterdag.

Stel je laat het de klanten zelf doen.. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven gemiddeld 47 uur erover doen om contact op te nemen, en soms zelfs alleen maar via mailcontact. Dat is geen goed alternatief.

Overweeg je een eigen team op te zetten? Denk dan eens goed aan de extra inspanning: continue beschikbaarheid om leads na te bellen, werving en management van veel nieuwe medewerkers, het voortdurend verbeteren en monitoren van het opvolgingsproces, plus het implementeren van de nieuwste trends. Je wordt zowel een marketingbureau als een callcenter, een flinke uitdaging.

Wie zijn wij?

👋 Hallo! Ik ben Emiel Kant, oprichter van Leadcontact.nl, waar we met passie jouw leads nabellen – dat is de kern van ons bestaan!

Als contactpersoon, streef ik ernaar om je twee grote zorgen uit handen te nemen: voorkomen dat jij / jouw klanten constant de telefoon moet checken voor nieuwe leads en uiteraard om de conversieratio in 1 klap te verhogen.

Ik kom uit Groningen en onze call agents werken op afstand door heel Nederland, wat ons in staat stelt om zeer concurrerende tarieven aan te bieden.

Met mijn achtergrond als (ex-)online marketeer, begrijp ik het cruciale belang van effectieve leadopvolging. Ik ben ooit begonnen om zelf de leads van mijn klanten na te bellen, wat mij in 2023 deed besluiten om de volledige transitie van marketingbureau naar call center te maken.

We zijn snel aan het groeien en lanceren regelmatig nieuwe functies, zoals een call center dashboard en WhatsApp-opvolging.

Ons ultieme doel is om alle leads gegarandeerd binnen 5 minuten terug te bellen. We zijn ambitieus en streven ernaar om de grootste in Nederland te worden op dit gebied.

Resultaat

Als leadgen expert weet jij als geen ander hoe belangrijk het tonen van resultaten is, dus bij deze 😉

Een project uitgelicht..

VG Media • Agency

Bij VG Media zetten we ons in om alle leads die voortkomen uit het innovatieve concept “Slimme Jurist” op te volgen. We bellen de aangemelde leads na en plannen ze in voor een afspraak met een jurist in hun eigen omgeving.

Afgelopen maand bereikten we een contactratio van 80% en converteerden we 90% van alle gesprekken naar een vervolgafspraak met een jurist.

Een project uitgelicht..

Kopen aan de Costa

Niels Swinkels heeft een marketing agency “AccelEstate Marketing” en naast dat helpt hij met Kopen aan de Costa met de aankoop van een woning in het buitenland. Ze hadden reeds een afsprakentool die goed voor hen werkt. Tijdens de onboarding besloten we daarom deze tool te blijven gebruiken.

We volgen alle leads op die interesse tonen in het kopen van een buitenlandse woning, welke via Facebook binnenkomen, door ze direct na aanmelding na te bellen.

Een project uitgelicht..

Groendrecht

Groendrecht helpt klanten bij het verduurzamen van hun woningen. Ze verkopen airco’s, zonnepanelen, isolatie en meer. Leads kregen ze al binnen, maar het opvolgen van de leads hadden ze geen tijd voor. 

Alle leads die bij hun binnenkomen (de meeste komen binnen via Facebook, Solvari en Bobex) volgen wij direct op na aanmelding. Tijdens dit telefoontje kwalificeren we de leads en plannen de afspraak in de agenda van Groendrecht.

We worden voornamelijk ingezet om afspraken in te plannen!

De aanpak

Wat is het stappenplan?

Stap 1

Kennismaking

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en hoe vastberaden je bent om onze diensten te implementeren. Ook zul jij vast vragen aan ons hebben!

Stap 2

Fine-tunen

We zullen onze processen op elkaar afstemmen. Op welk moment moeten wij beginnen met bellen? Met behulp van Zapier is het heel simpel om jouw CRM te koppelen aan onze callcenter software. Als jouw klanten nog geen CRM gebruiken, mogen ze dat van ons gebruiken als ze willen.

Stap 3

Onboarding

De onboarding van nieuwe klanten gaat moeiteloos. Er kan per klant een intakeformulier worden ingevuld zodat wij een overtuigend belscript kunnen schrijven.

Stap 4

Live

Als je wilt starten we al binnen 3-5 werkdagen met bellen. Zo heb je onze service in no time operationeel!

In het kort..

Leadcontact is jouw partner als het gaat om effectieve leadopvolging.

En.. Vrij van kosten!

Wanneer je het partnerprogramma activeert bepaal je zelf hoeveel je vraagt voor deze service. Wij hanteren een standaard tariefstelling dat gelijk staat aan 1 afgehandelde lead. Stel je berekent €3 bovenop onze prijs, dan verdien je maandelijks bij 1000 leads €3000,- (terwijl wij het werk doen).

Hoe aanbieden?

Je krijgt toegang tot bruikbare content en trainingsvideos. Onze dienstverlening is flexibel en dus dagelijks opzegbaar

We zijn ervan overtuigd dat zodra ze ervaren hebben hoe het is om niet langer achter leads aan te hoeven gaan, ze niets anders meer willen!

Een Revolutie.

Ook partner worden?​

Plan een vrijblijvende afspraak via onderstaande knop en kom alles te weten.