Contactspecialist

Hét telefonische visitekaartje van onze klanten

Word jij onze nieuwe collega?

Wie wij zijn

Wij zijn Leadcontact. Wij zijn een modern call center in Groningen. Onze medewerkers zijn net zo belangrijk als onze klanten. Want wat hebben onze klanten aan ons, als onze medewerkers niet happy zijn? Gezien onze structurele groei zijn we vaak op zoek naar versterking van ons team.

Waarom werken bij Leadcontact?

Alles gaat bij ons online, behalve tijdens feestjes. Dan zitten we gezellig bij elkaar ergens in een goed restaurant in de stad Groningen.

De vrijheid van het remote werken heb je alvast te pakken. Daarnaast heb je veel vrijheid in het rooster. Zo kun je met collega’s van uren ruilen als dat jullie beide beter uitkomt en voor sommige jobs mag je zelfs je eigen rooster indelen. Ga je liever in de middag een uurtje naar de sportschool in plaats van ’s avonds? Geen probleem, dan ruil je dat gewoon om!

Je wordt getraind en krijgt goede begeleiding. Voor elke taak is er wel een uitleg video of document van te vinden.

We zijn een startup, jong, gedreven, hebben een enorme potentie en gaan altijd mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

#flexibel #vrijheid #modern #persoonlijkegroei

Vacature omschrijving

Vanaf 16 uur per week

Contactspecialist

Als Contactspecialist bij Leadcontact ben jij hét visitekaartje van onze klanten. Je zult leads* bellen die zich bij onze klanten hebben aangemeld met interesse in hun producten. Deze leads verwachten jouw belletje dus al!

Jij belt ze op en bent het eerste aanspreekpunt van onze klant. Wat jij vervolgens doet is een afspraak maken in de agenda van onze klanten.

Met jouw professionele en vriendelijke benadering zorg je ervoor dat deze leads geholpen worden en onze klanten tevreden zijn.

*een lead is een persoon of organisatie die interesse heeft getoond in de producten of diensten van een bedrijf, wat potentieel kan leiden tot een verkoop.

Wie ben jij?

Jij hebt een glimlach tijdens het bellen met klanten en staat stevig in je schoenen. Je kunt goed luisteren en doorvragen, zelfs als er weerstand is in het gesprek. 90% van de gevallen plan je zo de afspraak in, het gaat om die laatste 10%, de mensen die twijfelen. Weet jij er alsnog een afspraak uit te krijgen?

We vinden het overigens belangrijker dat je een prettig gesprek voert dan dat je denkt ‘ik moet deze afspraak inplannen’, dus we doen niet aan targets! Daarnaast ben je niet bang om feedback te geven én te ontvangen, want je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Wat wij bieden

– Complete vrijheid (thuiswerken)

– Flexibel rooster (aangeven wanneer je kunt moet in het voren, maar als iemand anders je werk kan overnemen kun je dat in overleg doen)

– Flexibele contractvormen variërend van 16 tot 24 per week

– 1 ochtend call center training voor de eerste keer

– Een 2e scherm in bruikleen die je kunt aansluiten op je laptop

– Eventueel een headset als je die nog niet hebt

Wat wij vragen

– Minimaal Mbo-niveau

– Wonend in Noord-Nederland (de stad Groningen) is een pré

– Je hebt een goede laptop (headset is een pré)

– Spreekt de Nederlandste taal uitstekend

– Prettige telefoonstem (totaal geen belangst)

– Je kunt goed omgaan met snelheid in gesprekken en systemen

– Ervaring als klantenservice of sales medewerker is een pré

– Proactieve houding

Solliciteer direct!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct via onderstaande knop “Solliciteer direct!” en vul het formulier in. Dat is de enige manier hoe je kunt solliciteren.

Soort dienstverband: Parttime

Salaris (op basis van 40 uur): €2.340,00 – €2.680,00 per maand

Verwacht startdatum: zsm

Rooster:
– Flexibel maar onze werktijden zijn van 08:00 uur t/m 19:30 uur van maandag t/m vrijdag en op zaterdag. Je kunt je eigen voorkeuren doorgeven om te kijken of dit aansluit bij onze behoeften.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
– Bedrijfsfeesten
– Mogelijkheid tot promotie
– Werk vanuit huis

Ervaring:
– Geen (maar 1+ jaar call center is een pré)

Sluit je aan bij het team van Leadcontact!

Eigenaar aan het woord..

👋 Hallo! Ik ben Emiel Kant, jouw contactpersoon en oprichter van Leadcontact.nl, waar we met passie leads van onze klanten nabellen zodat onze klanten lekker hun eigen ding kunnen doen – dat is de kern van ons bestaan!

Ik woon in Groningen en werk vanuit huis. Met Leadcontact wil ik een modern bedrijf runnen, waarbij onze klanten en medewerkers naar hun zin hebben.

Mijn hobby’s? Persoonlijke ontwikkeling, uitgebreid uiteten, gitaar spelen en nieuwe steden ontdekken.

Ik denk dat je het naar je zin zult gaan krijgen hier bij Leadcontact 🙂 Ik ga daar in ieder geval mijn best voor doen!

Laat je gegevens achter!

90%

Ontvang meer informatie, zoals de prijs en werkwijze.