Nog één stap te gaan..

De 2 Grote "Agency Killers" Die De Groei Beperken Van Veel Agencies​​

In deze video leg ik uit waarom het voor agencies verstandig is om de leadopvolging voor hun klanten te ontzorgen. Dit biedt twee belangrijke voordelen:

Leadcontact Klantbeoordelingen

Lees beoordelingen van tevreden klanten die samenwerken met Leadcontact.

Een project uitgelicht..

VG Media • Agency

Bij VG Media zetten we ons in om alle leads die voortkomen uit het innovatieve concept “Slimme Jurist” op te volgen. We bellen de aangemelde leads na en plannen ze in voor een afspraak met een jurist in hun eigen omgeving.

Afgelopen maand bereikten we een contactratio van 80% en converteerden we 90% van alle gesprekken naar een vervolgafspraak met een jurist.

Een project uitgelicht..

Kopen aan de Costa

Niels Swinkels heeft een marketing agency “AccelEstate Marketing” en naast dat helpt hij met Kopen aan de Costa met de aankoop van een woning in het buitenland. Ze hadden reeds een afsprakentool die goed voor hen werkt. Tijdens de onboarding besloten we daarom deze tool te blijven gebruiken.

We volgen alle leads op die interesse tonen in het kopen van een buitenlandse woning, welke via Facebook binnenkomen, door ze direct na aanmelding na te bellen.

Een project uitgelicht..

Groendrecht

Groendrecht helpt klanten bij het verduurzamen van hun woningen. Ze verkopen airco’s, zonnepanelen, isolatie en meer. Leads kregen ze al binnen, maar het opvolgen van de leads hadden ze geen tijd voor. 

Alle leads die bij hun binnenkomen (de meeste komen binnen via Facebook, Solvari en Bobex) volgen wij direct op na aanmelding. Tijdens dit telefoontje kwalificeren we de leads en plannen de afspraak in de agenda van Groendrecht.

Leadcontact, KvK: 74242822, BTW: NL002264388B87, Tel: 050 234 050 1, E-mail: info@leadcontact.nl, Adres: Kastanjelaan 64, 9741 CR Groningen