Meer afspraken voor jouw klanten genereren?

White label call center voor agencies

Wil jij meer afspraken kunnen inplannen voor je klanten, zonder extra werk? In onze demo laat ik je stap-voor-stap zien hoe je dit kunt bereiken met onze white label call center service.

Je hebt nu tijdelijk de kans om helemaal gratis de demo te bekijken.

Veel ondernemers besteden liever geen kostbare tijd aan leadopvolging..

De meeste ondernemers zijn bereid om zelfs het dubbele te betalen om het iemand anders te laten doen, en daar komen wij in beeld.

Ons ‘opvolgteam’ ontzorgt ondernemers in leadopvolging, bespaart tijd en verhoogt boekingspercentages met soms wel 50% in 30 dagen.

Wat wij anders doen? Wat dacht je van: we bellen van 08:00 uur tot 20:00 uur, ook op zaterdag, alle inkomende leads binnen 1 uur op.

We laten het niet bij 1x proberen, hebben daar onze eigen methode voor, waardoor we een gemiddelde 80% contactratio behalen met voor de meeste bedrijven een 40% boekingspercentage.

Dit is allemaal terug te vinden in het live dashboard waar onze klanten toegang tot krijgen.

En dit allemaal kun jij als marketingbureau aanbieden, compleet white label, plug en play, zonder de tijd en middelen te investeren. Profiteer nu!

Wat houdt de demo in?

Door onze demo te bekijken, leer je hoe we leads met succes in afspraken veranderen (tot wel 50%), no-shows drastisch verminderen (tot 70%), en krijg je een volledige rondleiding door ons systeem om te zien of het aansluit bij jouw bedrijf.

Voor wie is deze demo?

Onze basisdienstverlening is voor iedereen toegankelijk, maar deze demo is speciaal bedoeld voor agencies die grip willen houden op hun klantrelaties en merk, en die hun portfolio willen uitbreiden zonder zelf te investeren in tijd en middelen. Je bepaalt als white label partner volledig zelf wat je verdient per klant.

Kost het geld?

We nemen graag de tijd om alles met jou te bespreken, van korte kennismaking, naar een rondleiding van het systeem tot uitleg van de implementatie. Doorgaans brengen we hiervoor €99 in rekening om zeker te zijn van serieuze aanvragen (deze investering wordt later verrekend in de eerste factuur), maar met de lancering van ons nieuwe systeem in 2024 is de inschrijving nu tijdelijk zonder kosten.

Vrij van extra kosten voor de agency

Als white label partner bepaal je zelf hoeveel je per klant gaat verdienen.

Wat anderen zeggen...

Ter info: Digimilio en Lato Marketing waren onze vorige bedrijfsnamen!

Een project uitgelicht..

VG Media β€’ Agency

Bij VG Media zetten we ons in om alle leads die voortkomen uit het innovatieve concept “Slimme Jurist” op te volgen. We bellen de aangemelde leads na en plannen ze in voor een afspraak met een jurist in hun eigen omgeving.

Afgelopen maand bereikten we een contactratio van 80% en converteerden we 90% van alle gesprekken naar een vervolgafspraak met een jurist.

Een project uitgelicht..

Kopen aan de Costa

Kopen aan de Costa helpt met de aankoop van een woning in het buitenland. Ze hadden reeds een afsprakentool die goed voor hen werkt. Tijdens de onboarding besloten we daarom deze tool te blijven gebruiken.

We volgen alle leads op die interesse tonen in het kopen van een buitenlandse woning, welke via Facebook binnenkomen, door ze direct na aanmelding na te bellen.

Wie zijn wij?

Hallo! πŸ‘‹ Ik ben Emiel Kant, oprichter en eigenaar van Leadcontact.nl

Samen met ons team (7 helden!) helpen wij elke dag ondernemers met het nabellen van leads, met als doel om op de automatische piloot afspraken in de agenda te krijgen. Dus zonder zelf elk uur van de dag naar je telefoon te kijken of er nog een lead binnen is gekomen die gebeld moet worden, want dat doet ons team voor je!

Ik kom uit Groningen en speel naast het online ondernemen graag op mijn gitaar. Ik ben als online marketeer begonnen toen ik zag dat bij veel klanten de leadopvolging ondermaats was.

Ik ben eerst zelf begonnen met het nabellen van de leads van mijn klanten, maar toen ik daar steeds minder de tijd voor had ben ik op zoek gegaan naar een team die mij daar mee kon helpen.

Nu heb ik geen online marketingbureau meer, want Leadcontact is mijn passie geworden. Wie heeft er nu tijd om achter leads aan te gaan? Dat stukje wil ik ontzorgen voor mijn klanten.

En dat doe ik met succes, want met een klantenrking van meer dan 50 bedrijven groeien we hard!

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen over onze demo en white label partnership.

White label betekent het uitbesteden van de uitvoering van diensten aan een ander bureau namens jouw klanten. Dit gebeurt achter de schermen, zodat jouw klanten niet weten van ons bestaan.

Het inhuren en beheren van interne call agents kan een tijdrovende en onzekere taak zijn. Het omvat werven, interviewen, trainen, belonen en personeel behouden. Kun je het je veroorloven om continu stijgende salarissen, dure apparatuurkosten en de persoonlijke tijd die nodig is voor controles en evaluaties te betalen?

Overweeg ook de druk op je huidige medewerkers. Kunnen zij nog de extra taak van nabellen erbij aan? Al deze onzekerheden leiden af van de focus op het genereren van nieuwe klanten. Daarnaast is een gespecialiseerd bureau altijd up-to-date met de laatste trends, wat je een aanzienlijke hoeveelheid trainingsuren bespaart als je het zelf zou doen. Er zijn genoeg redenen om met white label te beginnen!

Voor jou is het heel simpel (plug-and-play). Elke keer wanneer je een nieuwe klant binnenhaalt, vul je gewoon ons intakeformulier in. Dit formulier helpt ons om alle essentiΓ«le informatie over jouw klant te verzamelen. We starten al binnen 48 uur met bellen.

We houden je op de hoogte en zullen nooit rechtstreeks contact opnemen met jouw klanten.

Ja, we hebben ons bedrijf zo ingericht dat we volledig onzichtbaar zijn. Het is waterdicht. Ook bellen we de leads op namens het bedrijf van jouw klant, dus ook daar zeggen wij onze naam niet.

€0,- omdat je onze factuur direct kunt doorberekenen aan de klant.

Dit hangt af van het aantal leads dat je voor jouw klanten genereert. Stel, je hebt 30 klanten en je genereert gemiddeld 200 leads per maand voor hen. Als je €1 extra bovenop de factuur die wij jou sturen aan jouw klanten doorberekent, dan verdien je €6000 per maand.

Wij voorzien je van marketingplannen die je kunt delen met je klanten. Dit geeft je ook inzicht in de betreffende dienst, zodat je goed voorbereid bent.

Vandaag nog! Start met de aanvraag van de demo om de mogelijkheden te bespreken met onze white label specialisten.

We zijn gevestigd in Nederland met alleen maar Nederlands sprekend personeel. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is onze dienstverlening op dit moment alleen nog voor de Nederlandse markt. Heb je een grote internationale klus? Laat het aan ons weten en we kijken wat er mogelijk is.

Absoluut. We werken zowel met agencies via white label, maar hebben ook een referral partnership en natuurlijk onze basisdienstverlening. Dus ja, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

100% kosteloos uitproberen

Als de demo je aanspreekt, kun je de service vrijblijvend en kosteloos uitproberen.

Een opsomming...

Jij richt je op leadgeneratie en wij verzorgen de opvolging van deze leads. Kies voor een holistische aanpak voor je klanten en verdien hier zelf ook aan!

Krijg direct toegang:

90%